Derefter blender du dine hele æg med hytteost, kokosolie og bananen, til sidst tilsætter du mælken. 5 muffins skal du bruge. Muffinsene bages i ovnen ved 180 grader i ca
Denne opskrift skal ikke forveksles med en traditionel muffin, da det meste af melet er afstattet af kokosmel, som er med til at give kagen en god tyggende effekt
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til
Små lækremuffinshapsermed chokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie medlækre klassiske pandekager til aftensmad. Og i år skal den nydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
Du må gerne tage nogen med hjem, så kan vi to bage Blåbær Muffins. Det passer med ca. I mine gemmer fandt jeg så lige en let opskrift på Blåbær Muffins
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. I den forbindelse, har muffins altid været en klassiker i min lille verden, de må siges, at have nogle rigtig gode fordele, ud over potentiale for at smage fantastisk
FREMGANGSMÅDE. Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.