Kylling på dåse er åbenbart blevet så populær, at der kan købes grilludstyrtildenne ret, så du undgår at din kylling får enHeineken tatovering på røven
Skær kyllingen i tern. Denne ret er let at lave da det hele skal laves i en gryde. Retten er dog ikke særlig asiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, men hvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaen udskiftes med nudler
De kogte grøntsager kommer til at smage ekstra godt, da de tager lidt smag fra kyllingen og bliver lidt saltet, samtidig får kyllingen lidt smag fra grøntsagerne
Bland alle ingrediensernetilmarinadensammen og fordel den over kyllingen - gerne et par timer indenden skal grilles og put kyllingstykkerne i en pose så marianden rigtig kan trænge ind i kødet
Vi prøvede vores nye tilbehørtilwebergrillen - spyd med motor. Valget af krydderurter var tilpasset hvad vi havde i urtehaven, men mikset var en succes
Da suppen herudover er kogt på enkylling, er der kød til at spise sammen med suppen, muuuums. Helt udenhverken kokosmælk eller fløde, så et godt supplement her i december måned til alt den fede julemad
Skær kyllinge brysterne af og brug tilen separat ret. I forbindelse med mine tanker omkring Stop Spild Af Mad er jeg nu begyndt på at "genbruge" enkylling
Peanut / karry marinade. Blendt det hele og vend det på kyllingen og grønt. Kylling stegt eller kogt. i ovnen på 180 grader , hold godt øje med dem , de skal bare lige tage lidt farve
Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.