1 evt.
lidt tabascosauceLav marinaden:* Smelt smør i en gryde og sauter løg og hvidløg heri. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør godt rundt og lad marinaden simre i en halv time uden låg. Gør benene klar, fjern den hinde der sidder på bagsiden og læg benene i et stort fad. Fordel marinaden over benene, så de er godt smurt ind på alle sider. Kom et stykke folie over og stil fadet på køl i 4-10 timer. Grilles gerne ved indirekte varme, eller på gasgrill ved lavere varme – eller bag dem i ovnen ved 160 grader i 1-1 ½ times tid. *Tip: det kan varmt anbefales at lave 2-3 x barbequemarinade og opbevarer det på køl til ugens grillaftener – barbequemarinaden smager nemlig også super lækkert på fx kyllingelår og koteletter
Denne opskrift rækker til ca. i en pose og lad kødet trække i marinadenpå køl. Vi ville gerne prøve en lidt anden marinade end bare den sædvanlige BBQ, som nærmest er den eneste der bliver lavet her
Jeg er på ingen måde til spareribs - eller i hvert fald ikke hvis det er sådan nogle fra køledisken i supermarkederne, så vil jeg faktisk hellere være fri
Et simpelt præriemåltid – indtaget på den hårde jord -. en teskefuld af hver, og kødet – tykstegsbøffer – har ligget i marinaden i en times tid, mens Rancherman samlede brænde og fik ild i bålet
I min søgen efter den perfekte barbecuemarinade til min elskede kylling, fandt jeg vej til Gastromand‘s opskrifter – heriblandt en opskriftpå en god barbecuemarinade
Opskrift. Fjern hinden på bagsiden af ribbenene og rens dem for benstumper og blod. Efterhånden som hvert stykke kommes i kommes en halv skefuld rub på hver side som gnubbes ind i kødet
Husk forresten at tjekke vores opskriftpå en superlækker BBQ sauce. Vi er helt pjattede med spareribs, og det er da også en af de ting der som regel altid er på grillen hos os
Giv dig selv oplevelsen af den hjemmelavede version – det er både nemt og uden tvivl det værd. En all-american klassiker, der hæver niveauet for grillmaden betragteligt
Smør barbequemarinadenpåspareribsene - gem lidt af marinaden til når kødet skal grilles. Pensl med barbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på
Når benene er kogt grines marinadenpå og de kan nu grilles eller steges på panden. Jeg endte diskussionen med mig selv ved at lave en helt anden marinade som er som følger
Sweet potato fries laves ved at skrælle kartoflerne, som derefter skæres i stave på ca. Tør ribbenene nogenlunde af for marinade, da det – som billedet også antyder – har tendens til at brænde på, og grill dem i 7-8 minutter på hver side sammenlagt. American, fries, potato, spareribs, sweet 4 personer
Kødet er i en frysepose og marinaden bliver hældt over og masseret godt rundt i kødet, inden det bliver lagt på køl og får lov til at trække i nogle timer
Alle ingredisenserne til marinaden røres sammen og alle benene gnides ind i marinaden - gør det gerne om morgenen - eller aftenen før, så de kan stå og trække imarinaden i mange timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.