JackDaniels whiskey3 spsk. friskkværnet peber eller citronpeber1 stort fint hakket rødløg5 cm fintrevet ingefærBland det hele sammen og stil marinade på køl indtil den skal bruges
Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. Server dem "american style" sammen med coleslaw og en grov kartoffelmos
Herefter placeres spareribs´ne i en varmebestandigt fad og de overhældes med den varme marinade. Det blev derfor til en dry-rub og den anden var med en mere klassisk type marinade
Colorado Kate har medbragt sin Magiske Marinade. En lang dag med at drive kvæget - en frygtindgydende, bissende flok Dexter No-horns - igennem det ubønhørlige, solsvedne landskab er til ende
Hvis der er ting du ikke har i køkkenet, så udelad det eller find noget andet at erstatte det med - fx kan brun farin erstattes med honning og teriyakisauce med HP-sauce eller helt udelades
Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinaden til når kødet skal grilles. Pensl medbarbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på
Jeg endte diskussionen med mig selv ved at lave en helt anden marinade som er som følger. Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade og lidt salt i en times tid
Dagen før koges ribbenene i rigeligt vand sammen med laurbærblade og peberkorn. De skal dog vendes konstant, og hver gang du vender dem, så sprøjt dem med æblecidereddike (jeg brugte en blomsterforstøver til det)
Jeg plejer at spise spareribsmed bådkartofler som steges samtidig med ribbene. Og når du er en fattig studerende, så er det et alternativt til dit fu#king kedelige pasta med ketchup
Serveres med alt muligt grill tilbehør og nogle gode nye kartofler. Alle ingredisenserne til marinaden røres sammen og alle benene gnides ind i marinaden - gør det gerne om morgenen - eller aftenen før, så de kan stå og trække imarinaden i mange timer
Foråret og sommeren er lige om hjørnet og her i huset er det synonymt med grill. Vi ville gerne prøve en lidt anden marinade end bare den sædvanlige BBQ, som nærmest er den eneste der bliver lavet her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.