salt Mos først dine kartofler groft og tilsæt dernæst mel, forårsløg, rosmarin, salt og æg. Rul bollerne flade med en kagerulle og placer den herefter på en bageplade beklædt med bagepapir
D. e. t. h. a. r. v. æ. n. o. g. f. u. d. i. l. m. p. s. ,. j. k. b. å. y. M. ø. w. c. B. J. 6. C. (. ). 3. -. 4. P. 1. S. F. G. A. R. T. I. H. z. 2. 5. ½. 0. L. E. K. 8. N. V. U. O
Brødet pensles på oversiden med lidt olivenolie og steges først med olie-siden nedad. Vores brød blev til aften ledsaget af et souvlaki spyd, lidt forskelligt grønt og så en creme fraiche dressing med masser af friskhakket dild og hvidløg
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
J. e. g. h. a. r. i. d. s. n. m. å. ,. f. k. t. j. K. c. x. b. u. ø. D. v. æ. o. l. y. p. 1. -. ). E. R. /. S. M. L. Æ. T. '. A. 2. 4. G. (. I. 0. 3. 6. 5. F. N. +. V. *. 9. 7. H
Jeg er ret vild med at have modne bananer liggende, for de er perfekte til bananpandekager eller –vafler, bananis, bagt grød, banangranola, banankage eller bananbrød som dette (klik på de forskellige forslag for at komme til opskrift)
Det er brød der bages med “no-knead” metoden, hvor man lader mel og vand arbejde selv i stedet for at ælte, det er ret effektivt, og virker upåklageligt, selvom jeg dog vil påstå at man får en tak mere luftige brød ved at ælte dem hårdt i røremaskine
Ælt dejen igennem og læg den i en hævekurv, som er drysset med mel. groft salt. 10 minutter på en røremaskine. Lad dejen hæve 24 timer i køleskabet med film over skålen. Efter 3 timer sættes dejen på en varm bageplade og bages først 5 minutter ved 250 grader og derefter ca. 2 tsk groft salt
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Det her grove fiberbrød er et brød som jeg har valgt at lave i forlængelse af min opskrift på fiberboller, som er lavet med en fiber bageblanding hvori der indgår chia frø, hampfrø, hørfrø, havrekerner og majsflager
M. a. d. f. r. G. æ. k. e. n. l. v. i. g. t. ,. o. b. h. ø. s. å. -. m. u. D. w. p. ½. I. j. S. y. F. T. z. 2. 0. 1. /. 4. c. C. H. L. 3. R. 5. V. 6. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.