Jeg synes, at det grove mel giver en lækker og lidt mere rustik smag til tærten, men hvis du hellere vil have en tærtebund uden fuldkorn, erstatter du selvfølgelig bare grahamsmeletmed almindeligt fint hvedemel
o) Bum - så skal der laves en ny omgang. Børnene er også vilde med den. så se med her. Når det er begyndt at få lidt farve kommes det oveni havregrynene
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmeloghavregrynog rør godt
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødder og solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidt gulerodsbrud-agtig fornemmelse
For det første bliver rundstykker (ogbirkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
Derfor har jeg lavet min egen tærtebundsopskrift med grovmel, havregryn, en smule smør ogyoghurt. Hvis du har set nogle af de andre tærteopskrifter her på bloggen, så ved du også, at jeg ikke er så vild med en hvid bund lavet kun med smør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.