grov surdej)Bland det hele sammen og lad det stå i en skål i stue temperatur hele natten. Ny opskrift og denne gang blev rugbrøds bollerne endnu bedre end sidste gang
Pensel derefter bollernemed mælk eller et sammenrørt æg og drys dem medhavregryn. Hjemmebagt brød ogboller smager altså bare meget lækrere end det man køber, og så ved man også hvad de indeholder når man sætter tænderne i dem
Tilsæt olie, honning, salt, gryn og det grovemel. Udover frisk frugt, pandekager, bollerog scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Uh, det smager fantastisk friskbagte med smør. I jagten på de perfekte morgenboller, er jeg næsten nået i mål - de er godt nok lidt flade, men de virkelig gode, sunde og nemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.