Hak chokoladen groft. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til groveboller. Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
udrør 25 g gæren i de 4 dl lunkent vand. Bland 2 dl mælk, 1 spsk olie og 2 æg i gærblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel
Mini boller med banan og mørk chokolade. Tilføj bananen skåret i mindre stykker og hakket chokolade. Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
The post Glutenfri boller med müsli eller chokolade appeared first on sunderehverdag blog. Jeg kom derfor noget af det jeg holder allermest af i den ene portion, nemlig chokolade – så kunne det jo ikke gå helt galt
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
BOLLER MED HAVREGRYN OG HØRFRØ. Bollerne som bliver lavet igen og igen. Bollerne bages ca. Lad dejen hæve i 20 minutter Hæld dejen ud på et meldrysset bord og del den i 10 stykker og rul dem til boller
Første opskrift er nogle groveboller, som er tilsat ruggryn. Hvis man har læst med her tidligere vil man vide, at rugmel ikke indeholder gluten og derfor ikke muligheden for at hæve, så man får ikke boller med store lufthuller
Her er nogle rigtig gode boller til madpakken, eller bare en eftermiddagssnack. Bollerne er tilsat rugmel og klid, som giver en let sødme til brødet og så er de med groft hvedemel, alm hvedemel og fordej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.