Vi elsker disse glutenfrieboller. boller m. pålæg til mellemmåltid og i madpakken, som burgerboller m. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir med en ske, pensl med vand og drys med sesamfrø
Jeg har altid troet at glutenfrie brød og boller var sådan noget tørt og kedeligt noget, men jeg har til min store overraskelse fundet ud af at der findes mange lækre alternativer til mit elskede hvedebrød
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævede havreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften på Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Geleen mættes så med grove kerner, frø og mel og krydres med carob og kommen, som giver brødet rugbrødssmag - man skal ikke lade sig skræmme af kommen, jeg bryder mig ikke selv specielt meget om det, men det kan slet ikke smages
H. e. r. n. o. p. s. k. i. f. t. å. b. l. u. d. g. ,. m. j. h. a. y. v. /. w. (. ). -. æ. J. ". D. ø. M. I. c. 1. 6. 5. U. S. K. 2. 0. z. 7. 8. F. L. Æ. R. 3. B. 4. P
Derudover siger min mavefornemmelse NO GO til gær og Husk (som ofte bruges for at få glutenfrie produkter til at hæve og hænge sammen, men som jeg ikke er tilhænger af dagligt)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.