Æg 2 stk Smelt gær i lunt vand , kom salt , sukker og æg i , tilsæt det grove mel og slut af med hvedemelet , dejen må gerne klistre lidt .
Lad dejen hæve i ca 1/2 time .
Rul dejen til en pølse og skær nogle skiver i en passende størrelse , du behøver i trille dem runde , placer dem på en bageplade med bagepapir . Lad dem hæve i ca 1/2 time .
Pensel med æg og kom græskarkerner på .
Bag i ovnen på varmluft i ca 15 min på 175 grader .
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i noglegroveog super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. H. e. r. i. h. u. s. t. y. n. g. l. b. o. ". m. J. a. å. d. v. ø. D. f. ,. k. p. ). T. c. 2. j. 1. æ. 6. (. 4. 8. 5. 3. -. B. I. 7. L. /
0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. H. v. i. s. m. a. n. k. l. d. e. t. g. r. o. u. b. ,. h. y. p. å. f. æ. ø. B. G. (. 1. 5. ). 2. j. c. ½. 3. M. -. D. 7. S. O. F. I
Pensl bollernemed mælk og drys med hakkede græskarkerner. Den er desværre ikke langtidhævende som Verden Nemmeste Boller, men den er god hvis du skal bruge nogleboller om et par timer
Pensel derefter bollernemed mælk eller et sammenrørt æg og drys dem med havregryn. Hjemmebagt brød ogboller smager altså bare meget lækrere end det man køber, og så ved man også hvad de indeholder når man sætter tænderne i dem
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Uh, det smager fantastisk friskbagte med smør. I jagten på de perfekte morgenboller, er jeg næsten nået i mål - de er godt nok lidt flade, men de virkelig gode, sunde og nemme
0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. S. m. a. g. e. r. o. d. t. ,. æ. s. f. ø. v. l. -. ). 1. 2. k. 4. n. y. h. u. p. j. c. i. ½. 5. C. –. H. å. K. R. b. 8. D. L. B
Første opskrift er noglegroveboller, som er tilsat ruggryn. Hvis man har læst med her tidligere vil man vide, at rugmel ikke indeholder gluten og derfor ikke muligheden for at hæve, så man får ikke bollermed store lufthuller
Fedtstofog mel blandes i sammen med rosiner og groft hakkede peanuts. Jeg elsker grov boller, holder meget af peanuts især sammen med rosiner, så hvorfor ikke kombinere disse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.