Knækbrød medkerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Man kan slev vælge hvilke kerner man bruger, synes det er så nemt og hurtigt at bruge en kornblanding og lidt ekstra solsikkefrø som er popolært her hjemme
Disse glutenfri havrestykker medkerner er absolut de bedste boller jeg har bagt og smagt. Jeg brugte groft majsmel som jeg lige vendte dem rundt i før de kom ind i en meget varm ovn og på en lige så varm bageplade med bagepapir
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N
Min lille søn er meget glad for knækbrødene, og har jævnligt et stykke med frugten i børnehaven. I en stor skål rører du alle ingredienserne sammen med en grydeske
• Kom kernerne i blød i vand og surdej i min. 2dl surdej (kan hentes gratis hos Meyers bageri, hvis du selv har beholder med). 1 1/2 dl skårede rugkerner. 1 1/2 dl solsikkekerner
Start med at riste kernerne på en middelvarm pande med honning og et drys flagesalt. Jeg har kun et par uger tilbage af mit halve års praktik, og udover at jeg selvfølgelig kommer til at savne alle de søde mennesker og arbejdet med København, så er kantinen altså også en punkt, jeg vil savne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.