Jeg kan bedst lide at skære tynde skiver og smøre dem med peanutbutter eller syltetøj, så på en måde minder det vel lidt om det man i USA kalder banana bread
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Enchiladas kan også sagtens laves med andet fyld som oksekød eller vegetarisk, hvis du skruer op for bønner og grøntsager, og så kan du krydre dem præcis, som du bedst kan lide – jeg er dog vild med de mexicansk/mellemøstlige smage som her
Du kan selv lave din egen karry – og det er ikke svært når først du har ingredienserne fremme – men du kan selvfølgelig også købe en rigtig god karry i en styrke du synes om
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men bare rolig – jeg har ogsånogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart. Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkyllingog svampe
Få liv i grøntsagerne – smæk dem i en peberfrugt. Fyld dem med strimler af kyllingog rester af diverse tilberedte grøntsager som du lige vender med to æggehvider og gode krydderier
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.