Hæld grøden i serveringsskålen/skålene (hvis portionsanrettet) og stil på køl frem til serveringen. Så imens vejrguderne vandede markerne sad vi inde i bilen og spiste frokost på parkeringspladsen ved Egtvedpigen
J. e. g. r. i. k. t. o. d. l. a. f. å. s. v. p. m. n. -. j. b. D. h. æ. I. u. M. ø. ,. T. ). y. S. ". (. E. K. N. 6. á. 5. 0. B. 3. L. 1. 8. F. H. 4. Y. G. O. w. Ø. R. é. ) g
Nøddeblandingen røres sammen med æggehviden, så det bliver en tyk grød. Hun har ikke en blog, men har haft et par gæste indlæg herinde på min blog, og jeg få simpelthen æren af at dele hendes opskrift ud
N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
Jeg bloggede om retten i november sidste år, og tænke at det at det var på sin plads at bringe årets mest læste sund-torsdag indlæg igen, så endnu flere kan få glæde af den sunde og lækre opskrift
V. e. l. k. o. m. n. i. d. t. y. s. r. ø. u. v. S. å. h. a. j. g. ,. p. æ. J. 1. b. -. f. U. A. E. D. L. K. R. M. c. ). P. H. O. G. '. w. 3. (. T. 2. 0. I. 4. /. 6. W. B. C. F. 7. 5. x. N. *. ". _. 8. 9. Ø. ½. é
Jeg lover der på søndag kommer et indlæg om hvad jeg dagligt spiser. I mellem tiden kan du smutte forbi mit tidligere indlæg – og læse hvad jeg har lavet om i min hverdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.