y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. S. a. l. t. ,. s. ø. r. i. g. o. b. e. p. c. -. m. k. v. æ. J. n. d. u. j. f. D. å. h. (. 4. ). 1. 5. 0. 2. /. P. F. K. H. L. B. T. I
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Som den flittige læser ved, så er jeg fuldstændig tosset med det asiatiske køkken. Da jeg lavede bogen DET DER VIRKER, havde jeg en del diskussioner med (den vildt dygtige) fotograf og madstylist om, hvor meget mad der skulle på tallerkenerne
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hyldernemedasiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Stegt Andebryst. Smag til med salt og evt. andebryst. I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
Spis & Nyt ♫. Du kan servere salaten til kylling, fisk, reker eller spise den som vegetarrett. - og jeg hadde lyst på asiatiskesmaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
Det utraditionelle er, at den er smagt til med ingefær og koriander og dryssetmed ristede mandler. En rødkålssalat, som sagtens kan ledsage julemiddagen, hvis man er den bare lidt eventyrlystnetype
Inspirationen kommer fra Anne Hjernøe, og det er muligvis en af mine yndlingsforretter. Herhjemme har vi nogle gengangere, og det gælder også, når det kommer til forretter
– Svits det i gryden sammen med kødet. en boullionterning med grøntsagssmag. Alternativt, kan du bruge kylling, kalkun, eller hvad du lige har i fryseren –
y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. s. o. m. k. u. D. v. b. æ. ,. f. ø. j. p. J. h. R. c. H. A. K. 2. I. 0. 5. %. 1. /. 4. ½. -. F. 8. 3. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.