Dette ældgamle brød stammer fraMellemøsten, og det er formentlig et af verdens ældste brød. Hver slags lige guddommelig til sin bestemte ret eller anledning – hvis brødet er bagt med kærlighed og gode råvarer
) Falafel er en god vegetarret, da den er fyldt med proteiner, fra kikærterne og bønnerne. Alle ingredienserne minus natron og mel, køres gennem en kødhakker, hvis sådan en ikke ejes kan de kommes i en foodprocesser og hakkes fint
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt i Asien // Du kan følge med på Instagram lige her. Det her er bare ultimativ comfort food og masser af gode sager samlet i én ret
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fraMellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Der er de her klassiske fladbrød, som er meget udbredt i mellemøsten, der er Naan og chapati i indien, det norske flatbrød, lavash fra armenien, iran, Pane carasau fra sicilien, rieska fra finland og så mange mange flere, og de bliver hver især brugt forskelligt
Kyllingen fiskes op fra marinaden, og den må ikke duppes tør. Hoisinsauce har en stærk og sødlig barbecuesmag, og den betegnes da også som Asiens svar på en barbecuesauce, så hvis du ikke har prøvet saucen endnu, må du hellere komme i gang
Musaka stammer fraMellemøstenog er en gratineret ret. Retten er også typisk for det balkanske køkken, men er i dag nok bedst kendt fra Tyrkiet og Grækenland
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.