- og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. For efter at have haft mafiaen på brunch sidste weekend, så havde jeg lige en god rest emmentaler i køleskabet, som ikke rigtig var blevet rørt siden
På mandag er skoleferien slut og det er igen tid til madpakker. Den anden dag fik jeg bagt disse (i følge mine børn verdens bedste) lækre gulerodsboller med masser af kerner
Jeg har går bagt rugbrødsboller. For at være mere præcis har jeg i går bagt 30 rugbrødsboller. Min kære mor har fået 10, jeg har spist en til frokost, og de resterende 19 ligger nu i fryseren og hygger sig
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
- et lækkert og luftigt brød Og så blev min første fridag dælme skudt igang. ) I går aftes ringede brormand nemlig, for at høre om vi skulle købe fars fødselsdagsgave sammen, og da Peter skulle køres til Løkken koncert, ja så var jeg jo alene hjemme, og tog derfor hurtigt imod det gode tilbud
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
H. v. i. s. d. u. g. e. r. n. l. f. k. b. a. t. o. m. ,. å. p. h. æ. D. y. ø. -. 1. 2. 4. 3. ½. 5. /. 0. (. ". j. ). S. T. G. R. 6. N. L. P. I. B. c. A. C
- med skøn sprød skorpe og lækker krummeIdag har vi nemlig afholdt "store bagedag" på hjemkundskabs-holdet og sikke en fest af både hvede, rug, sigte, grahamsmel og alskens slags fyld, drys, pynt og topping
J. e. g. h. a. v. d. n. r. i. t. j. l. f. ø. s. o. ,. m. å. b. æ. k. E. p. c. u. C. S. O. (. ). M. y. D. /. R. H. B. -. z. 1. 7. 0. 3. 8. 2. K. Æ. L. ½. P. A. I. N. 9. %. F. V. T. q. w. ) g
V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. h. a. p. k. o. u. f. M. i. ,. j. m. H. å. v. D. æ. C. R. E. I. S. T. c. 5. -. 1. 0. 4. ½. G. 2. (. 3. ). L. N. 8. F. P. A. Å. B
D. e. t. s. r. u. o. l. i. g. f. d. m. b. ø. ,. h. æ. v. n. k. J. 2. N. å. a. p. U. y. B. T. I. ½. 0. -. 3. j. x. 4. 5. S. L. 1. (. ). 7. M. H. E. R. V. G. Æ. O. A. c. P. /. F. K. 6. w. ".
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.