De må ikke være underbagte – men de skal naturligvis heller ikke blive mørkebrune og sprøde. Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
Den eneste gode aktivitet (ej okay, det passer ikke helt – der er rigtig meget hyggeligt atlave, når vejrguderne dikterer inde-vejr – men I ved…) er at trække i forklædet og bage noget lækkert
Følg mig på Facebook, Instagram ogSnapchat. Nogle medlemmer kom op til mig idag, og spurgte om jeg så lavede sund kage (vi befinder os vel i fitnessverdenen), og sund kage som i uden sukker, uden smør og uden mel, men der måtte jeg skuffe dem
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Hvis du har en ovn med hæve-funktionen kan du bruge denne og det går en del hurtigere. Alle os bagere ved jo at der er ikke noget mere skønt en friske nybagte duftende boller til morgenmaden, men indimellem kan det været svært at nå det i hverdagen
Nemme pølsehorm gør det let at holde sulten for døren hos de små hvad enten det er lige før spisetid, som del af madpakken eller i forbindelse med fødselsdagen
Opskrift på fødselsdags- eller teboller – ca. Jeg synes som regel, jeg har god succes med smagen i mine boller, men indrømmer gerne, at de sjældent er hverken pæne eller ens at se på, og det kan jeg da godt irriteres lidt over
Gode hverdagsboller med kerner og frø. Olie og salt tilsættes. Kerner og frø tilsættes. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. Related 5 dl lunkent vand
Vi lavede blandt andet disse lækre, sunde og proteinrige madmuffins…. Facebook Pinterest Print Email. Forleden mødtes jeg med Cecilie, min smukke gravide veninde
Når jeg laver bollerne er de lidt klistrede, men stadig ikke for meget til at de kan formes. De kan også sagtens bruges til frokost, men brug dem relativt hurtigt efter de er bagt, så de ikke bliver kedelige og tørre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.