Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Riv resten af chokoladen på den grove side af et almindelig rivejern. Chokoladekage/Bund. Når chokolademoussen har sat sig, fordeles den revne chokolade på toppen af kagen
Du er meget velkommen til at prøve opskriften. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Til påskefrokosten var det mig der skulle sørge for kagen. Ovenpå er der masser af dejlige jordbær. Smør til formen (aflang på 10 x 30 cm eller en rund på 20 cm)
Så her får du den opskrift, jeg her har brugt. Og skulle det usandsynlige ske, at de ikke alle bliver spist, er de nemme at smide i fryseren og tø op igen på en regnvejrsdag
Jeg køber det ind, lægger det på hylden. evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk med chokolade og brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Prøv denne opskrift. Fordel moussen på nøddebunden, pynt med hindbær og frysetørrede hindbær. En rund form med en diameter på 24 cm Varm ovnen op til 180°. Stil moussen på køl i 2 timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.