Bland smør-chokolade blandingen i æggemassen og pisk det hele sammen. -)). Min søde tand her under graviditeten har kun forstærket min trang til at gå i køkkenet og bage
Når smøret er smeltet, tages gryden af varmen og den finthakkede chokolade kommes i. Klik for at se video, hvor jeg laver opskriften her >> Kom smør i en gryde og smelt det over mellemhøj varme
Det er en nem dessert som sagtens kan laves et par dage i forvejen og de smager også skønt sammen med den chokolademousse som vi fik til dessert nytårsaften
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær ogchokolade
Pisk blommerne sammen med den smeltede chokolademasseog rør også vaniljeessensen i. Lad den gerne køle helt af inden servering - så bliver den lækker og konfektagtig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.