De bedste kanelsnegle. Rør æble og marcipanmed blødt smør, brun farin og kanel. Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir
Kanelsneglemed æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle medmarcipan og hvid choko. Mød derfor her snaskedekanelsneglemed vaniljecreme og kanelremonce
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Super lækre og svampede kanelsneglemed masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
Kanelsneglemedmarcipan og æ. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
De har en forfriskende smag til den søde kage medmarcipan. For de smager faktisk fantastisk og især i kager Det kan klart anbefales og det er bestemt ikke sidste gang jeg bager med ribs
Fyld formen medkanelsnegle side om side. Hvis du nogensinde har været i et amerikansk Mall, har du i hvert fald nok stiftet bekendtskab med duften af Cinnabon
Æblet gør sneglene mere saftigt, og det er sammen medmarcipanen skiftet ud med smør, så det er mere kaloriefattigt og jeg synes de er bedre end normale kanelsnegle
) Her kommer mine - kernesunde - favorit-kanelsnegle, med bløde dadler som hovedingrediens i fyldet. Og for lige at gøre det lidt festligt og sjovt, eksperimenterede jeg denne gang med udformningen, og lod mig inspirere af DSB´s udgave
Har bagt kanelsneglemed inspiration fra Sif Orellanas "Brusebadsboller" fra bogen "Krudtugler og kanelsnegle" Dog har jeg brugt halvt hvedemel og halvt speltmel
D. e. j. l. i. g. b. ø. d. k. a. n. s. m. r. c. p. o. h. f. y. ". W. t. ,. v. S. å. æ. O. u. H. T. 3. 0. 1. 4. 5. 2. L. -. A. E. /. 9. #. K. 7. 8. F. (. ). ½. M. I. P. R. N. x. J
)Denne opskrift har jeg lavet en hel del gange nu, med stor succes og glæde fra alle der har fået en smagsprøve, og jeg bliver ikke træt af at lave dem og jeg slet ikke træt af smagen af disse lækre kanelsnegle
For de var virkelig lækre, og det var en super ide med den mørke chokolade. Jeg var ret vild med hendes idé medmarcipan og et stykke mørk chokolade som fyld, så det skulle jeg selvfølgelig prøve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.