) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). MEN ikke desto mindre fik vi lavet en ret fantastisk (LCHF venlig) version
Æggen slås ud i en skål og piskes luftige med elpiskeren. Tilsæt det smeltede smør og fløden. Mandelmel, fiberhusk, kardemomme, salt og bagepulver blandes sammen
Hygge søndag med MARKRÆS og kager. Marmorkage med kokos, marabou og glasur. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
Så er det både dansk ogLCHF, når det er bedst - frikadeller uden mel og hvidkål stuvet i fløde. Til frikadellerne (vi laver gerne dobbelt portion, når vi er i gang - det er også nemt til madpakken)
E. n. s. p. r. ø. d. c. h. o. k. l. a. e. i. ,. L. C. H. F. t. g. j. v. f. ). J. b. u. m. S. å. 8. 5. 3. 0. (. -. ½. æ. 1. /. 6. %. R. 4. T. 9. P. D. 2
E. n. a. d. e. u. g. v. f. L. C. H. F. p. k. r. D. t. l. m. h. y. o. s. ,. ø. å. æ. -. ). P. i. 8. I. 1. b. 5. 2. 0. 4. %. R. K. c. j. S. 3. N. (. 6. 9. 7. g g
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. f. p. ø. v. j. 1. 4. L. C. H. k. t. m. D. ,. b. y. -. ). I. R. æ. c. (. K. 8. å. 6. 0. U. S. 2. 5. 3. %. /. h. T. N. P. E. 7. 9. g g
Da jeg har en intolerance overfor mælk, kan jeg ikke bare fylde mig med mælke og mælkeprodukter som ost i uanede mængder, men nu og da ryger da altså noget indenbords, især når jeg bliver lidt for inspireret af spændende og geniale opskriger fra Jane – den dejlige indehaver af bloggen Madbanditten
Om du passer på i ovnen, får du de akkurat sprøde nok, og krydderierne giver den rigtige smag. Nogle ganger øger jeg for chili, eller spidskommen for at variere smagen
Cookies'ne fra forleden blev jo lige vel tørre til min smag, så de røg i fryseren, så de kunne blive genfødt som noget mere lækkert, på et senere tidspunkt
Vi skal være langt fra internet det meste af tiden, så bloggen holder ferielukket imens - måske opdaterer vi lidt på Instagram (@lchfhverdag) undervejs
Står du og mangler en nem og lækker opskrift på en madtærte, der er glutenfri og velegnet til LCHF. Denne tærtebund er nem at bikse sammen, og smager himmelsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.