Jeg var bare ude efter at lave nogle madmuffins som var gode at have med i madpakken, eller som kunne stille den lille sult jeg tit får inden aftensmaden
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Jeg fik som sagt denne omelet til morgenmad, men det kunne lige så vel have været til frokost, og jeg kunne også finde på at spise den til aftensmad evt
hytteostMed en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
I denne her omelet har jeg brugt champignoner, da vi havde en del i køleskabet, som skulle udryddes - men i en omelet kan du bruge stort set alle slags grøntsagerog kød
Operationen gør også at mine portioner ikke er så store, så derfor passer et par stykker af disse muffins fint til mig som en frokostmed lidt grøntsagsstave til
agurkehapsere og lidt ost, hvortil jeg havde lavet nogle abrikoser med honning. forårsagtig kyllingesalat med mango, en lille fiskeanretning, nogle små
H. e. r. n. l. æ. k. g. a. m. d. s. q. u. h. …. o. v. t. f. å. i. ,. (. ). p. I. j. Æ. 3. 1. 2. 4. -. c. y. b. P. 0. S. B. ø. F. N. L. V. A. O. K. E. ) l
salt - friskkværnet peber - Olie, til stegning 75 g god, fast ost, eks. Vesterhavsost 2 tsk. olivenolie - Salt og peber, efter smag 100 g ærteskud eller spinat 200 g friske tomater, i skiver 100 g god kogtog/eller røget skinke, i skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.