N. y. d. e. l. i. g. f. s. k. m. a. ♫. ♪. J. r. v. t. n. o. p. ,. å. b. u. h. ø. S. 1. 0. 5. &. T. 4. j. I. 8. 2. /. c. è. î. F. P. °. C. æ. L. V. R. D. K. . l
D. e. t. k. a. n. v. l. s. ". H. r. d. g. '. b. c. o. f. i. ✿. B. m. ,. u. p. I. 3. -. 4. j. 6. 0. S. 2. ø. 1. h. (. G. ). 5. é. æ. y. R. T. L. V. å. 8. ⊱. ╮. N. ♥
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Ha olje + salt og pepper over. _ovnsbakte_grnnsaker_m. litt salt og pepper. Smelt smøret og bland i matfløten, tilsett krydder og rør rundt til sausen får en litt tyk konsistens
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.