-. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. I. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
-. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. h. j. m. s. p. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
Rugbrødi lange baner, hvidtbrødtilrejesalaten – måske et groft brød som Dybbøl-brødet. Del klumpeni to ogform to brød – læg dem iformene (som du lige har smurt godt med olie først), og lad dem efterhæve iendnuentimestid
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. h. e. r. l. g. o. s. u. d. m. a. ,. k. t. f. p. å. b. v. c. y. 3. ø. S. 1. 2. æ. /. j. B. R
i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. Æ. g. t. l. m. o. r. e. n. a. d. E. f. 3. å
Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendtestenalderbrød, men dette er doguden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
I. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. I. -. i. -. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. h. ,. d. e. t. v. a. r. s. k. ø. n. m. p. l. f. u. g. J. å. j. V. æ. o. b. H. y. F. S. w. /. c. 2. 0. 1. 4
i. -. i. -. i. -. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Du har brug foren såkaldt mousse-ring eller madring. Så snart ægget er blevet lidt fast i det, fjernes mousse-ringenog ægget vendesog steges kort færdig på denandenside
Det er utroligt hvor mange dårligeingredienser der er i det brød, rugbrød som man kan købe i supermarkederne ogfor at være helt ærlig så synes jeg ikke det smager af nogetsærligt
Ælt dejenigennemogformdentil ca. Jeg har vænnet migtil de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, oghvisbrødet er hjemmebagt, er det jo nærmest endelikatesse
Jeg plejer bare at få havregryn med mælk tilmorgenmad, mennogen gange må der gerne ske lidt mere - og det er ikkealtid, der er tid/rådtil at gå tilbageren Så jeg har lavet mignoglesirupsristedehavregryntil at putte oven på yoghurt - nu var det ligesirup, jeg havde, men der kan selvfølgeligogså bruges honning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.