I. s. i. d. t. e. u. g. f. o. r. ø. j. m. p. k. y. l. n. ,. h. a. v. H. 3. 6. 5. J. å. b. M. D. O. æ. c. P. –. 1. 2. (. 4. ). 0. -. F. R. T. Æ. B. G. K
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Piroggerne lægges på en bageplade og pensles. Kødet tilsættes og svitses med til det er brunet. Piroggerne er rigtig gode både til aftensmad og til madpakkerne í dagene efter
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
En dejlig frokost- eller middagsret med salat til, evt. Frossen spinat. Smør fyldet ud på midten af stangen, læg fetaost på, og fold strimlerne ind over fyldet
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørrede tomater. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Kartoffelpandekage medspinat, tomat og feta. Bland løgene med. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Bland det herefter godt medfeta, ricotta, friskrevet muskatnød, salt og peber. ButterdejBegynd med at sigte mel og salt sammen, og ælt det bløde smør heri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.