”Rugbrød” udenkerner. Glutenfrit, mælkefrit, nøddefrit, æggefrit. På min Instagramkanal. lægger jeg ofte billeder af mad, som jeg laver nu og her og som jeg endnu ikke
E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. -. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Brødet er lavet på surdej og dermed helt uden gær. Kerner – skal også laves i forvejen. Dertil er tilsat en god portion kerner, svedjerug og en mørk øl
Der findes rigtig mange opskrifter på rugbrød og jeg har brugt den samme i en del år, så måske er det snart på tide at prøve noget andet, men først kommer min normale opskrift på rugbrød, som ud over en god del kerner indeholder hvedemel og faktisk kun en lille del rugmel, som man ville forvente var en stor bestanddel i rugbrød
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Vi kunne skære i brødet samme eftermiddag – MUMS. Hæld i 2 rugbrødsforme (jeg bruger Tefal Jamie Oliver Silikoneforme med fast kant – den første af sin slags) og sæt til hævning lunt i 4 timer under et fugtigt klæde
Kog rugkernere i ca. 1 dl skårne rugkerner, opblødt. 1 dl skårne rugkerner. Brød eller rugbrød det bestemmer du selv, godt smager det og er rig på omega 3, plus at så behøver du ikke at bruge surdej
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.