Det er en ret eller sauce der skal have meget fløde, så hvis man er fedt/flødeforskrækket så det nok ikke denne her ret man skal spring ud i, da det ikke er det samme hvis man skifter fløden ud med noget andet fks
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
revet ost/parmesan. Det undrer mig derfor, hvorfor jeg ikke tidligere har lavet den her version af pasta bolognese, hvor det hele laves i én gryde – det er jo genialt
Skær kyllingestykkerne ud i mindre stykker, og kom pasta, kylling og halvdelen af baconen i en skål. Fordel salaten på tallerkenerne, og kom pastablandingen ovenpå
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.