-. -. -. -. -. -. -. I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Jeg serverede en friskpomelo-salat på spinatbund toppet med lækre sager. Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat som tilbehør
Har du fuldkornsnudler eller risnudler (for glutenfri variant) er det også oplagt. Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing
Spinat-æggewrapmed laks, avocado og pesto / Pasta med røget laks, spinat og ricotta / Mexicanske quesadillas med salami, avocado, bønner og ost / Risnudlermed edamamebønner og peanutbutterdressing
Tryk noget af vandet af rejerne – læg dem i en sigte og pres let med hånden. Stegteris er vist det samme som kinesiskbiksemad – man kan komme alt, hvad man vil i retten, bare man holder sig til grundprincipperne – ris, ægog soya
risene ser stegte ud, laver du en fordybning i midten af panden og slår ægget. Stegterisog. De må gerne blive lidt stegteog brune og sprøde, men det brænder nemt
Varm en pande op og steg baconternene sprøde oglæg dem på køkkenrulle. Bland det hele sammen og tilsæt soya, sukker, rosiner, kogteris, halvdelen af baconternene ogkyllingen som er skåret i mindre stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.