Er der noget bedre en god stor T-bone steak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
D. e. n. h. r. t. s. p. i. v. l. m. d. a. g. å. f. ,. o. j. k. ø. b. u. y. æ. E. A. c. T. x. ". O. (. 4. ). S. 2. 1. M. 0. /. 5. B. 3. -. H. F. R. K. 6. 7. 8. 9. N. L. è. n l
U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. d. i. f. h. v. k. B. J. ,. å. p. æ. y. 1. 0. -. 5. ø. b. j. I. w. A. M. (. ). E. S. L. K. 2. ½. F. H. R. 3. O. V. 4
Der er allerede en del tærte-opskrifter på bloggen (finde dem alle her), og denne gang er det en lidt mere luksus og fransk-inspireret version, jeg deler med jer
Steaken jeg har brugt her er en Striploin steak af okse med en fedtkant. I sidste uge kom dog en lille udfordring til mig, da jeg blev efterspurgt at lave en lidt sundere og lækker udgave af en steak
Enkelt, lækkert, hurtigt tilberedt og perfekt til en dag med høj sol og blå himmel. Det giver en rigtig god friskhed - og sæt melonen sammen med fetaost i en salat har du en skøn kombination
denne steak, serveret med en lækker ananas&avocado relish. Serveringstips til denne lækre steak er min avocado/ananas relish, som kompensere smagen og saften fra kødet utrolig godt, samt ovnbagte rodfrugter
Hæld saucen i en varm skål og server den sammen med ribeye steaks, mangosalsa og kartofler. Skær avocadoen i små tern og vend dem forsigtigt sammen med citronsaft og de øvrige ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.