2 tsk
Paprika - Jeg anvender sød eller røget paprika
1 tsk
Løgpulver
1 tsk
Hvidløgspulver
En knivspids Salt
3 spsk
Olivenolie - til stegning
Instruktioner
Alle ingredienser pånær olivenolien blandes sammen i en lille skål, så tofu'en bliver marineret i det. derefter hælder du det hele over på en pande og steger det brunsort. Når du kan se at der ingen væde er på panden og stegningen går langsommere, hælder du olie på.
TIP: Super godt sammen med kartoffelmos & Løg. (Hint: Brændende kærlighed)
Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
Jeg brugte bare de grøntsager jeg havde i køleskabet – man kan jo bruge (næsten) hvad som helst. Menuen stod på æggekage med bacon til og en spidskålssalat
Jeg synes, at der længe har manglet en god opskrift på BAGT vegansk cheesecake. Der findes utrolig mange opskrifter på rå cheesecakes, men de får aldrig den helt rigtige og fyldige varme, som ved de traditionelle
-). Glutenfri Start siger. ). Glutenfri Start. ). Glutenfri Start siger. ). Glutenfri Start siger. -) De to opskrifter er helt forskellige og kan ikke sammenlignes
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Nutrition facts (per portion). ). Nutrition facts (per portion). ). Den indholder ligeledes Biotin, som er et vigtigt element i vores nedbrydelse af fedtsyrer i kroppen samt Folinsyre (folat), som er vigtigt for vores celledeling samt dannelsen af røde blodlegemer
En stor håndfuld revet ost (lige meget hvilken, jeg brugte bare en almindelig ost). Det her er virkelig den bedste glutenfri pizza jeg nogen sinde har lavet, og er faktisk i tvivl om det ikke også er den bedste jeg har smagt
Click to share on Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.