Pisk æggehviderne stive og bland det med perfekt sød. Du kan spise chokolademoussen som den er eller servere den med friske bær og fedtfattig vaniljeis
Lige inden servering piskes æggehviderne sammen i en glas- eller metalskål. Ikke at én eneste af os var sultne efter den proteinrige omgang, meeeen en chokolademousse har nu aldrig skadet …
pasteuriserede æggehvider). Nemlig chokolademousse. Denne udgave er bestemt ikke til de fedtforskrækkede, da den indeholder rigeligt med fløde og flødeskum
Pyntes med flødeskum lige inden servering. Pisk æggehviderne imens du langsomt tilsætter sukkeret. Denne passer også med en hel plade chokolade, hvilket erpraktisk
Pisk æggehviderne sammen med flormelis, til massen bliver hel stiv. Anret de bagte rabarber på en tallerken sammen medchokolademoussen - og pynt med hakkede pistacienødder
Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Pisk æggeblommerne helt lysegule med sukkeret (kan godt tage lidt tid), og rør derefter den smeltede chokolade i
Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret. Tag bunden ud af ovnen, og start med at sprøjte en yderkant ovenpå den, så karamellen ikke kan løbe ud og røre ven kanten af springformen - så vil den nemlig brænde på
Pisk æggehviderne stive i én skål, og pisk flødeskummen stiv i en anden skål. Chokolademousse. Placer kagen deri igen og kom kageplast rundt i kanten (kan udelades, men kanten bliver flottest med kageplast)
En chokolademousse hvor man bage noget af den, og resten kommer så ovenpå. En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser