Til en gammeldagsoksestegville de også passe godt. Læg dem i et ovnfast fad, der har et låg (ellers kan man bruge sølvpapir), bland dem med lidtolivenolie, drys med enebær, salt og peber og stik laurbærblade ned imellem løgene
Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Langtidsstegtkanin. Gnid den rensede kanini havsalt og peber fra kværn, og kom baconskiver rundt om
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Retten er god både som tilbehørtilgrill-bøffer og grill-kylling. Skræl bagekartofler, halver og skær iskiver ned i et ildfast fad, beklædt med bagepapir
Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Pisk smør cremet med sukker, vanillesukker, salt og æggeblommer. Smør den oven på dejen, sæt formen på en bageplade midtiovnen