Jeg kan skærer dejen ud med en pizzaskærer før den bliver bagt. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfrirugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
De bliver endnu bedre, når man skærer dem over og lige rister dem lidt på en brødrister. Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen med tørgæren
The post Glutenfrisandwichbrød appeared first on Kokkerier med passion. med gulerod i. majsmel. Her er en opskrift på glutenfrisandwichbrød som nævnt igår
I glutenfri bagværk gør det brød fleksibelt og elastisk. ***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
Det tager blot nogle dage, og så kan man bage skønne brødmed den gode syrlige smag. rismel, majsmel, hirsemel, amaranthmel men ikke en færdigkøbt melblanding)
majsmel. Her er en opskrift på glutenfrisandwichbrødmed gulerod. De første sandwichbrød som jeg lavede var uden gulerødder og da de blev populære hos min kæreste, så har jeg prøvet at lave dem med gulerødder