Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Her har jeg grillettigerrejer med nye asparges og mango – marineret med ingefær, koriander og lime. Her har vi fået godt fut i grill-lækkerierne og alle de sprøde salater med friske grøntsager
Vi fandt grillen frem fra gemmerne, og besluttede os for at grilletigerrejer og asparges. Skaldyr er og bliver en af mine største favoritspiser, og de bliver kun bedre af at ligge på en grill
Tigerrejer bliver bedre på grill. -grillmiddag Rejer, dips, brød og ny gulerødder. De får den ekstra smag, af grill, som minder en utallige sommermiddage i solskinsvejr såvel som regnvejr
Steg rejerne 3-4 minutter på hver side, gerne med spyd på grill. 1. Agurkerne rives groft. 2. Lad strimlerne dryppe af på et stykke køkkenrulle eller et helt rent viskestykke