Pynt kagenmed friske jordbær, mini marengs og citronmelisse inden servering. Skær bærrene i halve og placer dem langs kanten i springformen, så de står tæt og med skærefladen mod kageplasten
Chokoladekagemed kaffe, hindb. Træk derefter bagepapiret af, som kagen er bagt på. Den sprøde og seje marengsroulademed lakrids og stykker af mandler rullet sammen med den cremede og intense chokoladeganache og de friske jordbær passede bare rigtig godt sammen
Vend forsigtigt balsamico og maizena i og fordel massen til en rund "kage" på et bagepapir (mit havde fået en tur med sprayfedten, så den let ville slippe igen)
Bundene er lyse ,fyldet er jordbærmoussemed hvid chokolade og friske danske jorbær. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Kom den ud på kagen og kom jordbær ovenpå - pynt til sidst med chokoladespåner. Kagen egner sig ikke til at overnatte - marengsen vil blive blød og kedelig
Dekor med de halverede jordbær, eller anden frisk frugt som er skåret i mindre stykker. Bakke friske jordbær (hindbær, blåbær, ribs, brombær, kiwi eller anden frisk frugt)
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbær og hindbær. Læg lagkagen sammen i et fad med kanter som kan holde sammen på lagkagen
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)