Jordbærtærtemed flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år. Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag creme på den helt afkølede tærtebund, og pynte med jordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
Hvad er mere sommerligt end en lækker jordbærtærtemed søde danske jordbær. Pisk fløden til skum sammen med vanilje og bland den sammen med vaniljecremen og sæt det på køl
Bland alle ingredienser sammen og ælt mørdejen sammen (jeg gjorde det ikke med hænderne med derimod med foodprocessoren) og sæt dejen i køleskabet i ca
Den "store" tærte tog jeg med på arbejde, og den klarede mine kollegaer helt uden problemer. Opskriften er helt og aldeles nem, og indeholder min absolute ynglings ingrediens - nemlig - marcipan
Da jeg ikke er vild medmarcipan, har jeg forsøgt mig med en lidt alternativ jordbærtærte. med bitter chokolade udgør en god kombination, der dog ikke minder om den originale jordbærtærte
Det endte så med at blive den helt klassiske jordbærtærte. Jeg lavede både mørdejen og mazarinen i en foodprocesser, hvilket gør det super let, men man kan sagtens gøre det med hænderne, men her skal man huske at man skal være hurtig, da mørdej ikke må blive varm