kolde, kogtekartofler, i tern. Det er meget op i tiden at undgå madspild, og jeg er helt enig i, at vi til enhver tid bør forsøge at bruge vores rester
med låg på, derefter har du perfekt kogte og faste kartofler. De skal være halv kogte. rester af ben og placer den på en bageplade på et stykke bagepapir
og retten serveres til kogte ris. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
og blandes med tre mosede kogtekartofler, et æg og lidt salt. og koges nogle kartofler. Og der blev rester – rester til sandwich med sure agurker og salat søndag – og til madpakken i dag
Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt porre, kartofler og løg. Rester af suppen kan med fordel fryses ned (i små vandflasker eller lignende) og bruges som en god og sund 'fast-food'
Bulgur er kogte, afskallede, knækkede og tørrede kerner fra hvedekorn – som regel durumhvede. Bulgur kan som bekendt anvendes til meget – som erstatning til ris, kartofler og pasta, i farsretter (som f
Kartoffelmos er kartofler – mosede kartofler. Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden til frokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålæg på en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt porre, kartofler og løg. Rester af suppen kan med fordel fryses ned (i små vandflasker eller lignende) og bruges som en god og sund 'fast-food'