Her fået I opskriften på et lækkert koldhævetbrød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme
Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Jeg er helt tosset med. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Tag skeen i den anden hånd, og spis brød til. Spis brød til. Et lækkert brød til maden kan højne smagsoplevelsen, brød er billigt – de fleste i hvert fald, når du laver dem selv – og så mætter det også godt
Brødet her er koldhævet, men kan også sagtens laves som almindeligt gærbrød. Jeg måtte simpelthen afprøve min ølandshvedemel i dag, og da vi fik suppe igår, så var det oplagt at lave nogle små brød, som passede dertil
The post Koldhævethvedebrød med Manitobahvede appeared first on Annemette Voss. Nogle gange, så skal de der super lækre brød, som du får serveret på restaurationer også være tilgængelige – direkte fra egen ovn
Spinatbrød på koldhævet dej. Koldhævet spinatdej. Så kom vi igennem sommeren, skolen er startet og madpakkerutinen er efterhånden så godt i gang igen, at man godt kan begynde at være lidt mere kreativ end bare de velkendte rugbrødsmadder, eller hvad
Dette er et godt madbrød. På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt
Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Sæt imens brødet iblød i mælken. Når kødet er rørt godt sammen, tilsættes, brød/mælk, æg, sennep og basilikum og blandingen røres godt (brug røremaskine)