Denne gang blev det en super nemforret, som jeg virkelig kan anbefale. Efter jeg havde været hjemme hos en veninde igår, hvor vi hyggede os med at kigge i kogebøger, havde jeg fået en masse inspiration til noget lækkert mad
Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Det var derfor skønt, at det var en nem og hurtig lavet aftensmad, hvilket formentlig også havde været tanken forrige weekenden da madplanen blev lavet
Thaisuppe med rejer – en nem og hurtig genvej til det thailandske køkken. Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Ikke alene er den hurtig og nem at lave, den kan også laves i god tid, da den serveres kold. Min familie har ofte serveret denne som forret når der kommer gæster, eller når vi har fiskeanretninger
Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Gedeost med honning1-2 æbler200 gr gedeost 6 spsk flydende honning3 spsk olivenolie6 skiver serrano3-4 kviste citrontimian100 gr blandede salater2 spsk balsamico4 spsk valnøddeolieSalt og peberTænd ovnen på 200 gr