Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Dernæst porrene, skinken og osten. (Du finder den lige HER) Så jeg brugte den opskrift som grundopskrift, og fik lavet en super lækker porretærte, hvis jeg selv skal sige det
Jeg er virkelig stor fan af tærter, de smager så godt. Den her tærte stammer dog fra, da jeg lavede mad til min mors fødselsdag her i ferien, og ud fra hvor mange der blev spist, [
Rør porrer, skinke og æggeblanding sammen og fordel det i tærtebunden. En klassisk porretærte er meget nem at lave og smager virkelig godt på en helt almindelig hverdag
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Når du er færdig med din tærtedej, kan du putte hvad som helst i den, porrer, blomkål, laks, helt som du har lyst til, men i denne version har vi valgt broccoli, skinke og bacon
En grov tærte med skinke, porrer og feta serveret med resten af salaten fra torsdag. Top dem med en hurtig tomatsauce og rester fra ugen som fx tyndtskårede kartofler, spinat, løg, skinke og revet ost – hvis du har andet lækkert i køleskabet, så kom også det på
Hvis du er interesseret i andre tærter, kan jeg anbefale en spinattærte med porrer og feta, denne tærte med spinat, porrer, skinke og feta eller måske laksetærte med spinat, asparges og hytteost
½ porre. Resultatet blev en virkelig lækker madtærte og jeg deler selvfølgelig opskriften her. ½ porre. Selve butterdejsopskriften bliver til mere butterdej end der skal bruges i en tærte, ca dobbelt så meget, men dejen vil være næsten umulig at have med at gøre hvis jeg gør den mindre