Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
virker dine småkager meget tørre i munden. chokoladestykker, karamelstykker, hakkede nødder, vanillepulver, citronsaft, lakridspulver eller lignende efter smag (kan helt udelades)
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. 2 tsk lakridspulver. Mas dem flade med hånden (til de er ca 0,5-1 cm høje) og bag i ca. 15 min til småkagerne har fået farve og er gennembagte. 2 tsk lakridspulver
Brunkager er en anden af de småkager, der hører julen til. Du kan pynte dem med, hvad du vil, krymmel i alverdens julefarver, kokosmel, kakaonibs, lakridspulver eller … Opskriften finder du ved at klikke på linket herover eller billedet herunder
Vend derefter salt, sukker, lakridspulver og æg i til dejen netop hænger sammen. Det er jeg ret fan af og er derfor gået i køkkenet for at lave disse lakridssmåkagermed en syrlig kirsebær-glasur med min dejlige veninde Maria