I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Svinekam med rodfrugter. Forberedelsestid. Tilberedningstid. Der er aaalt for meget steg til bare to personer, men gem blot overskydende – der kommer en opskrift med selvsamme kød i tacos lige om lidt, du kan smide det på rugbrød eller bare æde det som det er, når du igen er sulten …
Svinekam her altså, med en vri. Nydelig smakfullt kjøtt, som faller fra hverandre når du ser på det. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedti Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. God middag ♥ ஜ. Her har jeg servert krydret sennep -og honningmarinert, langtidsstektsvinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Jeg serverte det supemøre kjøttet med nydelig potetgrateng, gode grønnsaker og en smakfull saus
Og så er der selvfølgeligDisneys juleshow – ingen jul uden julehygge foran flimmeren kl. Jeg vil dog alligevelbenyttelejlighedentil at opridse nogle af dem – velvidende at nogle af traditionerne kan være egns bestemte
Knudeni maven blev kombineret med en kulsort samvittighed … tænk sig. … jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
Bland alle ingrediensertil salaten. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Smør en smule blødt smør over svinekammen. Hele danmarks national-spise om det så er jul eller sommer. Det salte køkken er nu engang en tradition herhjemme
Man spiser næsten lige så meget med øjnene som med maven, så det er ikkeudenbetydning. Vi justerer hans dosisløbende, så han forhåbentlig kan slippe for kvalmen