Sæt tigerrejer og kammusling pågrill-spydLægspyddene i en plastpose og hæld marinaden over. Bind knude på posen og lad skaldyrene marinere nogle timer på køl
Nem og lækker forret, som også er god på madpakken. Rejer og pølseForret til 4Forret til 4 personer16 Tigerrejer4 krydrede pølser - som Kokkens favorit eller en god chorizo16 tandstikker - uden mentholsmag. Klargør tigerrejerne - ingen skal eller tarm - og skær pølserne ud i samme tykkelse som rejerne4. Pensel de små spyd og gril dem - 1-2 minutter på hver side, de skal virkelig ikke have særlig lang tidVi fik dem sammen med en cremet omgang guacamole og koriander. PSSSTTTT Det er disse pakker i skal kigge efterFølg med på Instagram @kjegindBloglovin - herFacebook - her 16 Tigerrejer
Rejer fås ofte påspyd klar til grill(i denne uge i rema). Tigerrejer bliver bedre på grill. Så er det bare om at tænde op under en grill og give dem et par minutter på hver side