Lad stå lidt inden servering, da kagen er meget varm. )Lun æblekage/-crumble i krus (Apple Mug Cake)- lidt ekstra lækker lun hygge på en kold novemberdag
varm en pande op og kom honningen på og lad det smelte. Da jeg skulle eftermiddagshygge med et par veninder den anden dag, lavede jeg en gammeldags æblekage, godt nok med flødeskum, jo jo
Varm mælk og smør så smøret smelter, og vende det i dejen. Vi har 1 pæretræ og 2 æbletræer i haven. Pærertræet har givet os en pære, og den ene æbletræ har kun en lille håndfuld æbler på sig
Skræl æbler og kog dem i en gryde når de er kogt mos dem og lad dem køle af, kom sukker og æble kagerasp på en pande og varm det til det bliver ristet (ikke for varmt), pisk fløden og knus makronerne, tag en skål og kom alle ingredienserne i lag på lag, (på nær flødeskum og ribsgele), kom til sidst flødeskum på og en klat ribsgele som pynt
Tilsæt vaniljestangen og lad æblerne koge under ved svag varme til de næsten er udkogte. Vi har mest brugt søndagen til afslapning og jeg fik lyst til at lave en go gammeldags æblekage
Min mormor lavede verdens bedste æblekage, det er helt sikkert. Den her kommer ikke i nærheden af hendes, men det er et godt bud på en særdeles velsmagende æblekage, der kan serveres både kold og lun
varme, ikke varmluft). Tænd ovnen på 180 grader (alm. Skæl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og hak hvert æblestykke op i yderligere 4-5 stykker