Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Sund og nem hjemmelavet is. Yoghurt is med bærPisk 2 æg og 4-5 spsk. sukker (afhængig af hvor sød du vil ha den)Mos 225gr bær (jeg brugte jordbær og hindbær) med en gaffel og bland med4 dl. tyrkisk yoghurtBland det hele sammen (gerne med en håndmixer)Sæt i fryseren ca 4-5 timerRør om et par gange i løbet af frysetiden for at minimere is-krystallerne i isenVoila. 4 dl tyrkisk yoghurt
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Skær rødløget i skiver og fordel over agurkerne. Smag til med salt og peber. Det kan gøres ved at man skære skrå stykker af den hele agurk, og drejer agurken en kvart omgang inden man skærer igen
Jeg har det medagurkesalat, som jeg har det med mayonnaise – der er ingen grund til at købe det færdiglavet, for det er så enkelt og hurtigt at lave det selv … og det smager meget bedre, og du ved, hvad der er i
Jeg er ret vild med skyr og nu ogsåmed chiafrø. Derfor laver jeg ofte denne overnight chia yoghurt. Det er super enkelt og nemt og er både sundt og mættende
Yoghurtmed skovbær og trekornsflager toppet med æbler og honning. top den med æbler i små tern og en lille smule akaciehonning eller en anden honning hvis det ønskes
natural yoghurtOg hele molevitten vendes blot op i blenderen (eller blendes med stavblender i et højt glas), blendes til frugten er nogenlunde most ogyoghurten er vendt godt rundt, hældes på glas eller i en skål og nydes dernæst med et par friske blåbær på toppen
G. r. e. s. k. y. o. g. h. u. t. i. l. f. a. n. d. v. å. m. V. j. p. H. ø. I. 1. 9. 4. 0. D. E. b. ,. 2. 7. N. c. T. 6. 8. B. æ. L. P. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.