De er fyldt med ovnbagt laks (du kan også bruge røget eller varmrøget laks), limemarinerede og sprødestrimler af grønsager og en kølende tzatziki-skyrcrememeddild
Kom Kyllinge/grøntsagsblandingen over isaucen, smag tilmedoustersauce, salt og peber, kan evt. Skær kyllingefileterne ud istrimler og steg dem iolie på en pande, tilsætmed det samme hakket hvidløg, ingefær og chili, givendeligikkekyllingen for meget
i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. B. o. l. e. r. k. a. y. n. g. d. m. ,. s. j. å. f. b. 1. 9. 6. 0. ’. 7. D. t. ø. v. u. F
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriseredeæggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves medalmindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute medrigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fintsprødealligevel
Start med at ristepinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Derudover kan det være meget afhængigt af sæson, og jeg synes næsten, at man skal bruge de råvarer, grønsager og frugter, som er aller bedst på ligepræcis det tidspunkt
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang ifritøsenigen. Det er egentligikkefordivispiser dem særligttit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehørtil en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. e. k. l. t. r. g. v. j. s. d. a. o. å. b. æ. f. u. p. h. m. D. ,. -. ø. S. y. c. K. H. R. 2. 0. 5. %
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.