1. Kog
risene 12 min.under låg i 3½ dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2. Skræl
og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
3. Varm
halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
4. Varm
resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
5. Rør
sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
6. Skær
forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.
Tip!
I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.
1
Tilberedning:
1. Kog
risene 12 min.under låg i 3½ dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2. Skræl
og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
3. Varm
halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
4. Varm
resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
5. Rør
sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
6. Skær
forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.
Tip!
I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.
1
Tilberedning:
1. Kog
risene 12 min.under låg i 5 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2. Skræl
og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
3. Varm
halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
4. Varm
resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
5. Rør
sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
6. Skær
forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.
Tip!
I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.
1
Tilberedning:
1. Kog
risene 12 min.under låg i 7 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2. Skræl
og skær ingefær i supertynde skiver. Skær chilierne igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilierne i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugter i tern ca. 1 ×1 cm.
3. Varm
halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
4. Varm
resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
5. Rør
sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
6. Skær
forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.
Tip!
I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.
1
Tilberedning:
1. Kog
risene 12 min.under låg i 7 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2. Skræl
og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
3. Varm
halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
4. Varm
resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
5. Rør
sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
6. Skær
forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.
Tip!
I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.
1
Tilberedning:
1. Kog
risene 12 min.under låg i 8½ dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2. Skræl
og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
3. Varm
halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
4. Varm
resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
5. Rør
sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
6. Skær
forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.
Tip!
I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. e. k. l. t. r. g. v. j. s. d. a. o. å. b. æ. f. u. p. h. m. D. ,. -. ø. S. y. c. K. H. R. 2. 0. 5. %
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Dryss over vårløk, skjært i tynne ringerog server med varm, kokt risog agurk & fennikelsalat. Legg svinekameni Crock-Pot kjelen oggni den godt innmedmarinaden
Grønkålen dampes medi den sidste gang bouillionogoksekødet skæres i tern og varmes irisen. Og denne her gang er første gang hvor jeg har lavet en mørkrisotto - medbalsamicoi stedet for rødvin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.