300 g champinon ( gerne ældre svampe , de giver mere smag ) 100 g frist spinat 1/2 li kyllingefon 2 dl fløde Timian Salt Peber Rengør champignonerne og skær dem i kvarte
" er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Server suppen med koriander, dukkah og brødsticks. Skær brødet i stænger og vend med olien. Fordel brødet på en bageplade og rist i ovnen ved 200 grader i ca
Pigerne på besøg en kold vinteraften - det kræver vino og en fyldig suppe med masser af fyld. Tit synes jeg, at det er fyldet/toppig, der gør det meste for en suppe
" er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater (4 personer). Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.