Er så glad for min smoothie twister så jeg kan slet ikke undvære min smoothie nu. Bare det at lave dem synes jeg er så hyggeligt og farverne gør bare man får så meget appetit
Den smagte så fantastisk, at jeg SLET ikke kan vente med at dele opskriften med jer. Den kan med fordel bruges til påskebordet eller som en nem frokost
Brun nakkekoteletterne i smør og læg dem i et fad. 4 stk nakkekoteletter. hæld den cremede balnding på toppen og bag i ovnen 1 time på 180 grader. 4 stk nakkekoteletter
Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte. Drys dem med tørret rosmarin. ½ spidskål. Læg spidskål på grillen, først den ene side med olieblandingen og derefter den anden
Drys med citronsaft, salt og peber. Jeg er nemlig selv en fan af spidskål men har aldrig prøvet at lave det på denne måde før – og det er ikke sidste gang
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Dryp med olivenolie, salt og peber. 4 personer1 spidskålhoved25 gr smør1 citron1 bundt dild1 bundt kruspersille1 dl salturt også kaldet strandkveller (kan undlades)600 gr torskefiletTænd ovnen på 200 gr. 1 spidskål
Nå, inden jeg ævler videre skulle jeg måske lige fortælle lidt om disse fabelagtige cremeboller med en sød og fyldig smag – og en størrelse der kan tilfredsstille de fleste
Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til
Det er en humus hvor de traditionelle kikærter er udskiftet med bagt blomkål. Det at blomkålen er bagt i stedet for dampet kogt, giver den helt rigtige cremede konsistens, hvis du spørger mig
F. r. e. d. a. g. 1. p. i. l. v. j. n. s. u. o. t. f. m. H. h. ø. y. -. 2. k. b. å. E. M. 5. I. N. ,. D. æ. 4. (. c. 0. ). 6. T. G. P. 3. S. K. B. J. A. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.