i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. j. e. m. l. a. v. t. f. s. k. r. g. n. o. d. 1. 0. %. h. æ. ø. b. u. J. ,. p. c. 2. 5. /. E. F. å. D. y. 7
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chiliogkorriander så fremstår torsken som et rigtigfint, smagfuldt ogdelikat stykke fisk
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår tilogmedmin elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddagfavorittIkke bare smaker den helt himmelskog ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
litt salt og pepper. Hell grønnsakene i en ildfast form. Ha olje + salt og pepper over. Smelt smøret og bland i matfløten, tilsett krydder og rør rundt til sausen får en litt tyk konsistens
over ogfarsfadet bages derefter færdigt. Smør et ildfastfad. Denne uge har været en travl uge medikkemindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskelligebiblioteker
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. g. a. m. e. l. s. k. d. t. å. æ. r. ,. v. S. D. f. o. b. ". p. K. J. ø. j. h. u. R. 3. 0. y. ). F. 4. 5. (. 2. 1. B. M. z. T. L. c. P. r g
Det udnytter vi ofte, og vores fryser er derfor ofte fyldt med sæsonens fisk. Krydder også godt med salt og peber og fordel tilsidstolivenoliemed en rund hånd
chutney eller chilisovs. Ingredienser 1200 g grøntsager af alle slags 4 fed hvidløg 1 dåse flåede, hakkede tomater 1 dåse kokosmælk 1. karry eller garam masala 4 stk laurbærblade - salt 4 g fiskefilet - korn, ris, bulgur eller quinoa - lime- eller citronbåde - evt
¼ sommerkål eller spidskål. Tilsætsesamolieogcitronsaft samt groft hakkede sorte olivenogtamari. Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.